Testimoni de la Núria Giner

Testimoni de la Núria Giner

nuriaAerodance??… què serà això, vaig pensar… vinga, només tinc mitja hora lliure, però ho provo.

Recordo bé aquell primer dia, amb aquella estoneta que vaig ballar- perdent-me en totes les passes- n’hi va haver prou per saber que en volia més. I a mida que m’hi vaig anar ficant, vaig descobrir una nova passió, en una dimensió on el temps no existeix, la vergonya es perd, les emocions flueixen, la ment connecta amb el ball i el cos s’allibera. Cada sessió és un nou repte, un nou exercici físic i mental, una nova descarrega d’adrenalina i, com a punt final, i que més valoro, la sensacio de benestar, de plaer, de felicitat…

Es una experiència plena i enriquidora en molts àmbits, i per descomptat també en el social, afegint que és un activitat que podem realizar tots, homes, dones, grans i petits i que a més, uneix.

Però tot això, que en sí mateix ja és fantàstic, encara ho pot ser més si aconseguim incorporar-ho a la nostra actitud vital, perdre la por al què diran, desbloquejar la ment, fer-nos més humans… A mi m´ha sorprès en una etapa de la vida en el que ni ho buscava ni ho esperava i m’ha obert un nou i màgic camí, pel que desitjaria poder seguir caminant la resta de la meva vida.

Em declaro publicament fan de l’aerodance, l’ I love dance o de senzillament, com jo li dic, “Ballar amb el Fran”.

Això sí, aneu amb compte perquè genera addicció 😉

Gràcies Fran, ets un coreògraf genial, però millor persona i excel.lent professional.

Dejar una respuesta