Testimoni de la Pilar Curós

Testimoni de la Pilar Curós

pilarRecordo que la meva primera classe amb el Fran ja em va enganxar!

I d’això ja deu fer uns cinc o sis anys! Era una classe de ball, una classe diferent de totes les que jo havia assistit, però tenia la sensació que era “la classe” que havia estat buscant des de feia molt de temps; la música, la coreografia, l’energia que ell hi posa…em va encantar.

I he tingut la sort que he pogut gaudir i estic gaudint d’aquestes classes tot aquest temps!

Les sessions de ball I LOVE DANCE són especials perquè a cada classe ens ensenya una nova coreografia. Has d’estar atent per aprendre-la, de tal manera que poses tots els sentits en el ball i en la música; en res més. És genial! També dóna una classe de tonificació molt recomanable que complementa molt bé la sessió de ball.

Què m’han aportat les classes I LOVE DANCE?

Doncs a part d’estar amb més bona forma física, crec que també m’han aportat assolir un millor estat mental, tant a nivell de memòria i concentració (pel fet d’aprendre i recordar les coreografies), com de positivitat ja que el fet de practicar un esport que hi gaudeixes tant crea endorfines que et fan estar molt més feliç i agraït a la vida. Però també m’ha aportat, i no menys important, nous amics, amics amb els quals després de classe conversem i compartim unes estones molt agradables.

Us recomano que si podeu provar alguna de les seves sessions, no dubteu i aneu-hi. Us encantarà.

Dejar una respuesta